L’octubre és el mes missioner per excel·lència, però el compromís missioner dels creients no es pot acabar en eixe temps. Si volem ser conseqüents, tots els batejats hem de ser missioners, hem de tindre la missió al nostre esperit, i, per això, hem de conèixer, estimar, pregar i cooperar contínuament el món de les missions.

Els missioners del Servei Conjunt d’Animació Missionera, format per diverses congregacions religioses amb carisma missioner, ofereixen el seu testimoni per mantenir ben viva la flama de la nostra fe i el compromís per la missió. Cada any visiten una zona de la diòcesi, enguany a la zona sud. Del 4 al 12 de novembre van visitar les comarques interiors i des de l’11 fins al 19 van visitar la part litoral.

Han pogut participar en les eucaristies, visitar les escoles i els instituts, les residències d’ancians i els centres de dia, han tingut reunions presencials i telemàtiques amb la gent de les parròquies, han compartit pregàries amb les diferents comunitats parroquials… Tot ha estat una benedicció del Senyor que ens ha donat la oportunitat de seguir compartint missió. Moltes gràcies a tots els participants pels vostres testimonis.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!