Els patriarques i líders de les Esglésies de Jerusalem han fet una crida a totes les parts a Terra Santa perquè mostrin “moderació i autocontrol”. Adverteixen novament sobre la violència que “només portarà patiment per a tothom” i que “només conduirà a atrocitats i terror com a conseqüència general, allunyant-nos de la tan desitjada pau i estabilitat que tots busquem”.

El comunicat conjunt lamenta la perpetuació de la violència, que “segurament s’intensificarà llevat que els dirigents polítics i comunitaris de totes les parts emprenguin amb determinació una intervenció enèrgica”.

Els líders religiosos demanen treballar plegats per desactivar les tensions i posar en marxa un procés polític “basat en principis de justícia ben establerts que portin una pau duradora i prosperitat per a tothom”. I insten a respectar “la fe religiosa dels altres i mostrar respecte per tots els llocs sagrats i de culte”.

Finalment, preguen a Déu que concedeixi la saviesa i prudència als líders polítics i a les persones influents perquè apliquin “mitjans que ens ajudin a superar la violència, a mantenir la seguretat de les nostres comunitats i a treballar incansablement per aconseguir una solució justa i pacífica per a la nostra estimada Terra Santa”.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!