Amb els teus fills, nets, fillols, nebots, alumnes, catecúmens… Demà, dimecres 18 d’octubre, uneix-te a la campanya mundial “Un milió de nens resant el Rosari”, per tal de resar per la pau i la unitat en tota la Terra.

Que gran part de les teves pregàries es dirigeixin enguany a Terra Santa i a Ucraïna, sense oblidar tants països on regna la injustícia, el sofriment i la desraó del terrorisme, els autoritarismes i els nacionalismes extrems. Demana també per la pau i la unitat en la teva família, en el cor dels teus amics i afins, al nostre país. 

Suma’t i comparteix aquesta iniciativa que Ajuda a l’Església Necessitada posa en marxa en els vint-i-tres països on és present i en molts d’altres als quals pot donar suport, gràcies a persones com tu. Resa el Rosari amb la teva confiança posada en aquestes paraules de sant Pius de Pietrelcina: “Si un milió de nens resés el rosari, el món canviaria.” 

Amb la teva ajuda, aconseguirem que el màxim nombre d’infants i joves catòlics d’Espanya s’afegeixin a aquesta gran iniciativa que tant agradarà a la nostra Mare, Maria. Amb tu podrem aconseguir-ho!

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!