El dijous 4 de juliol els eremites de l’arxidiòcesi de Tarragona es van reunir amb l’arquebisbe Joan Planellas, el vicari episcopal Santiago Soro i la delegada diocesana per a la Vida Consagrada, Gna. Isabel Górriz, en la trobada anual que organitza la Delegació diocesana per a la vida consagrada. La trobada, que va començar a la catedral de Tarragona i va finalitzar al palau arquebisbal, va servir per renovar el compromís dels quatre eremites de l’arquebisbat: la Gna. Amparo Escrivà, la Gna. M. Montserrat Domingo, la Gna. Margarita Roba i el Gmà. Juan Zafra.

Com ha explicat la mateixa arxidiòcesi a la seva pàgina web, durant la reunió l’arquebisbe Joan va poder conversar individualment amb cadascun dels eremites per tractar sobre el Projecte de vida que prèviament havien elaborat i que ara se’ls retornava aprovat. Així, després de la pregària de l’hora sexta es va fer l’entrega d’aquest document d’aprovació del Projecte de vida que, d’acord amb els nous estatuts de la vida eremítica en l’àmbit de l’arxidiòcesi de Tarragona, esdevé un al·licient i una pauta de renovació i compromís per a la seva opció vocacional.

En finalitzar la trobada, durant la qual els eremites també van participar en l’eucaristia de la catedral, es va fer un dinar de germanor.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!