L’Aula Magna de la Universitat Abat Oliba-CEU va acollir el 4 de maig passat un acte de presentació de l’associació espanyola d’empresaris i directius cristians (ASE). L’esdeveniment va comptar amb la participació de més de cinquanta empresaris, directius, professionals i professors universitaris de diferents sectors, que es van reunir amb l’objectiu de difondre i promoure el pensament social cristià en l’àmbit empresarial i econòmic, així com fomentar els valors a les empreses.

Per informar d’aquesta iniciativa, una delegació de l’ASE va reunir-se amb el cardenal Joan Josep Omella, al Palau episcopal. L’arquebisbe de Barcelona va manifestar el seu suport als empresaris i directius i a totes les activitats que organitza aquesta associació a l’arxidiòcesi barcelonina. Entre les altres personalitats que van participar en la jornada hi van destacar Rafael Rodríguez-Ponga, rector magnífic de la Universitat Abat Oliba-CEU, Mn. Joan Costa, delegat de Pastoral Social de l’arquebisbat de Barcelona, i Baldiri Ros Prat, vicepresident de Foment del Treball Nacional i president de l’Institut Agrícola Català de Sant Isidre.

Una associació amb més de 45.000 executius

Fundada el 1951, l’ASE és una associació sense ànim de lucre, erigida per la Conferència Episcopal Espanyola, i inscrita al Registre d’Entitats Religioses. Forma part de la Unió Cristiana Internacional d’Executius (UNIAPAC), que té presència a més de 40 països d’Europa, Amèrica Llatina, Nord-amèrica, Àfrica i Àsia, i representa més de 45.000 executius.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!