Dissabte dia 8 de juny, un total de 215 persones de la diòcesi de Solsona, entre capellans, consagrats i laics, han aprovat en l’Assembla un nou Pla d’Evangelització per als propers 4 anys. La jornada, que ha tingut lloc al Paranimf de la Universitat de Cervera, ha començat amb una pregària preparada per un grup de joves.

El bisbe Francesc Conesa, després de fer una breu introducció, ha presentat la SÍNTESI DEL TREBALL DIOCESÀ fet durant aquest curs per més de trenta grups de la diòcesi. En aquesta síntesi es veuen reflectides les opinions, aportacions i suggeriments de tots els fidels de la diòcesi que així ho han manifestat.

Després, i a mode de reflexió, ha tingut lloc una ponència de Jorge Zazo, prevere de la diòcesi d’Àvila, amb el títol REVITALIZAR LAS COMUNIDADES PARROQUIALES.

En acabat hi ha hagut una estona de descans per compartir un esmorzar de coca i xocolata i poder saludar-se.

El bisbe Francesc Conesa presenta els objectius i eixos del nou Pla.

A continuació, el bisbe Francesc ha presentat el PLA D’EVANGELITZACIÓ explicant pas a pas i amb detall els objectius i accions marcades per a cada curs. Un pla amb un objectiu, Comunitats fraternes,
vives i missioneres
; un lema, Us anunciem allò que hem vist i sentit, i dos eixos transversals: la sinodalitat i el primer anunci. El Pla s’ha aprovat per unanimitat.

Abans de la pregària de comiat, hi ha hagut un moment breu per presentar l’Escola de Formació d’Agents de Pastoral que s’iniciarà el proper curs.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!