Entre el 6 i el 9 de juny, aproximadament 350 milions de persones als vint-i-set estats membres de la Unió Europea són cridades a votar.

De cara a aquest important compromís polític, la Plataforma Joves de la Comissió de les Conferències Episcopals de la Comunitat Europea (COMECE) promou un Kit catòlic per als joves europeus que té com a objectiu posar els joves de tot Europa en condicions de participar activament en el procés democràtic, guiats pels principis de la Doctrina Social de l’Església.

Aquest paquet ofereix continguts informatius, preguntes de reflexió i suggeriments pràctics sobre cinc temes fonamentals com la política, la ciutadania, el bé comú, la identitat europea i el pensament crític, a més d’enllaços útils a recursos externs.

Es vol motivar els joves a reflexionar sobre valors ètics com la solidaritat, la justícia i la dignitat humana

Per a una millor comprensió i accessibilitat d’aquest recurs, s’ha traduït a tretze idiomes.

Com a membres de la Plataforma, les organitzacions salesianes Don Bosco International i Don Bosco Youth-Net han contribuït a desenvolupar aquest recurs, que proporciona als joves i a les organitzacions juvenils eines essencials sobre les eleccions europees, tot fomentant la participació dels votants i el compromís cívic per modelar el futur d’Europa.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!