L’oficina de premsa del Vaticà ha donat a conèixer el calendari de les celebracions litúrgiques que presideix el papa Francesc durant el temps de Nadal.

Les celebracions s’inicien el 24 de desembre amb la missa de la nit de Nadal, a les 19.30, a la basílica de Sant Pere, i dilluns 25, solemnitat de la nativitat del Senyor, a les 12.00, es farà la benedicció Urbi et orbi, des de la lògia central de la basílica de Sant Pere.

La celebració següent que presidirà Francesc serà la del diumenge 31 de desembre, a les 17.00, també a la basílica vaticana, on el Papa presidirà la celebració de les primeres vespres i el Te Deum, en acció de gràcies per l’any transcorregut.

El primer dia del nou any, solemnitat de Santa Maria Mare de Déu i dedicat a la Jornada Mundial de la Pau, el Pontífex presidirà l’eucaristia a les 10.00, i en el mateix horari ho farà el 6 de gener, solemnitat de l’Epifania del Senyor.

Com és tradició, el temps de Nadal conclou el diumenge següent a l’Epifania, en el qual se celebra la festa del Baptisme del Senyor, que enguany és el 7 de gener, quan tindrà lloc la tradicional cita del Papa a la Capella Sixtina.

Aquest dia, a les 9.30, Francesc presidirà la missa i administrarà el baptisme a uns quants nens.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!