El programa Tot Sardana de Ràdio Estel, presentat i dirigit per Gerard Carrión, ha estat guardonat en la 10ena edició dels Premis Capital de la Sardana. El Tot Sardana, que s’emet els diumenges de 9 a les 10 h, ha rebut aquest reconeixement perquè el proper setembre arribarà a la fita dels 1.500 programes emesos.

Ha estat dissabte 18 de març, en el marc de la proclamació de Sant Cugat del Vallès com a Capital de la Sardana 2023, quan s’han anunciat els noms dels guardonats amb els Premis Capital de la Sardana, la més alta distinció que s’atorga al sector de la sardana i la música per a cobla. Són els guardons amb més prestigi i reconeixement del món de la sardana.

Gerard Carrión entrevistant Jaume Lleixà.

En la categoria de Premi a Mitjans de Comunicació, juntament amb el programa Tot Sardana de Ràdio Estel, han estat reconeguts el diari Segre pels vint-i-cinc anys de la publicació de la pàgina setmanal d’informació sardanista “Sardanejant” amb informació del món de la nostra dansa de les comarques lleidatanes però, sense oblidar altres informacions d’àmbit nacional, i el programa Renaixença de Ràdio Castellar pels 2.000 programes.

El lliurament d’aquests premis tindrà lloc el dia 16 de desembre de 2023 al Teatre-Auditori Sant Cugat.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!