El Seminari de Barcelona, en el qual també es formen els seminaristes de la diòcesi de Sant Feliu, serà rebut pel papa Francesc en una audiència que tindrà lloc al Vaticà, el proper dissabte 10 de desembre. Els seminaristes i l’equip de formadors aniran acompanyats pel bisbe auxiliar de Barcelona, Javier Vilanova.

Amb ocasió de l’últim consistori, celebrat a Roma l’estiu passat, el cardenal Joan Josep Omella va demanar al Sant Pare que els seminaristes de Barcelona i Sant Feliu el poguessin visitar. El Papa va accedir-hi, concedint ben aviat l’audiència que finalment es realitzarà el proper dia 10.  Aquesta data coincideix amb l’entrada del nou arquebisbe de València, a la qual assistiran el cardenal Joan Josep Omella i el bisbe auxiliar, Sergi Gordo, així com el bisbe de Sant Feliu, Agustí Cortés, els quals, per aquest motiu, no podran participar en l’audiència pontifícia.

Els seminaristes preparen amb il·lusió aquesta visita i reben aquests dies una formació específica sobre la figura del Sant Pare, com a successor de sant Pere a la seu apostòlica.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!