El sacerdot espanyol infectat d’ebola serà repatriat

Miguel Pajares, de 75 anys, sacerdot de l’orde de Sant Joan de Déu i superior de l’hospital catòlic de Sant Josep de Monròvia, a Libèria, serà repatriat un cop s’ha confirmat que és el primer espanyol infectat pel virus de l’ebola. Després de conèixer la notícia, el Ministeri de Sanitat ha informat que el Govern espanyol ha activat el procediment per tornar a Espanya el malalt. Ho faran amb un avió medicalitzat acompanyat amb personal especialitzat i fortes mesures d’aïllament.

Hi ha dues religioses més que comparteixen quarantena amb el sacerdot de Toledo. Són missioneres de la Immaculada Concepció, Chantal Pascaline Mutwamene i Paciencia Melgar. En total són sis els que es troben dins les instal·lacions hospitalàries, els tres infectats pel virus, Juliana Bohi, una religiosa espanyola, un sacerdot de Ghana i l’administrador de l’hospital, però asseguren que és molt difícil contagiar-se amb el virus.

Ja són més de 1600 casos que s’han registrat d’ençà que al març estellés el brot d’ebola. Segons l’OMS, ja han perdut la vida més de 900 persones.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!