El programa "Grans històries"

El programa de Ràdio Estel “Grans històries”, dirigit i presentat per Oriol Casals, ha estat reconegut amb una menció de qualitat dins els Premis Ràdio Associació al Millor Programa de Ràdio. L’organització, que ha fet públics els guardons aquest dimarts al migdia, ha explicat que el jurat ha concedit aquest reconeixement a l’espai “per l’original tractament de les relacions intergeneracionals i l’anàlisi professional posterior”. També ha valorat “l’aportació de testimonis sobre la memòria històrica més recent amb l’establiment d’una complicitat relacional completa”. Oriol Casals, actualment presentador del programa “De cap i de nou”, també de Ràdio Estel, recollirà el premi en la vetllada de lliurament que tindrà lloc aquest dijous al vespre a l’auditori ONCE de Barcelona (Gran Via de les Corts Catalanes, 400). Divendres, a les 8.50 h en el programa “El primer cafè” de Ràdio Estel, serà present en directe Oriol Casals, que valorarà la concessió d’aquest guardó.

“Grans històries” és una sèrie de cinc programes especials d’una hora que es van emetre al juliol passat per Ràdio Estel. Amb el patrocini de la Fundació Roca i Pi, Oriol Casals té previst tornar a conduir una segona sèrie aquest proper estiu. El seu contingut humanista, històric i social, amb una visió positiva de la vida, ha estat molt valorat pels oients i pels mateixos testimonis que hi participen.

En aquesta 13a edició dels Premis Ràdio Associació, el Premi al Millor Programa de Ràdio és per a l'”Especial Diada Nacional de Catalunya”, emès per Catalunya Ràdio l’11 de setembre passat, amb la cobertura de l’anomenada Via Catalana i les rèpliques a escala internacional. Entre altres guardons, destaquen també el del Millor Programa de Ràdio Local a “El Fanalet”, de Montcada Ràdio, el d’Innovació a Rac 1, “Cap per avall” i el del millor professional al meteoròleg Francesc Mauri.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!