El president de CaixaBank, José Ignacio Goirigolzarri, ha visitat el dijous 14 de desembre el monestir de Montserrat, on ha estat rebut pel P. abat Manel Gasch, i pel prior, P. Bernat Juliol.

En arribar, s’ha dirigit a la Biblioteca del monestir, on el P. Prior li ha mostrat les sales principals, que custodien els més de 350.000 volums dedicats especialment a la filosofia, la teologia, les ciències bíbliques, la patrologia, la música i la història de l’art. Tot seguit, el president de CaixaBank ha escoltat el cant de la Salve Regina i el Virolai, a càrrec de l’Escolania, des del cor de dalt de la basílica de Santa Maria.

Aquesta ha estat la primera visita que José Ignacio Goirigolzarri feia al monestir de Montserrat. “He viscut uns moments extraordinaris —ha declarat—, perquè he conegut un centre d’espiritualitat, en un entorn acollidor i impressionant, amb unes profundes arrels cristianes, i alhora molt proper a la societat civil.”

“La relació del grup CaixaBank i el monestir de Montserrat —ha afegit— és de fa moltíssims anys, i cada any l’anem alimentant perquè tenim il·lusió de fer-ho; crec que en el futur aquestes relacions seran cada cop seran més profundes.” Goirigolzarri ha agraït l’atenció rebuda per part de la comunitat benedictina, especialment del P. abat i del P. prior.

Per la seva banda, el P. Manel Gasch li ha agraït la visita i el seu interès per conèixer la realitat de Montserrat des de totes les seves dimensions. El P. abat ha tingut l’oportunitat d’explicar-li al president de CaixaBank alguns dels projectes del Mil·lenari que construiran el Montserrat del futur, a la vegada que li ha mostrat la satisfacció per la col·laboració que hi ha hagut sempre amb l’entitat financera.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!