El Patriarca de Bagdad recorda que «mentre la política està debatent

El Patriarca caldeu Louis Raphael Sako I ha tornat a denunciar la catàstrofe que s’està vivint a l’Iraq. Després de visitar els Camps de refugiats de les províncies d’Erbil i Dohok ha enviat un comunicat on ha advertit que «encara no s’han trobat solucions concretes» i que «el món encara no ha entès la gravetat de la situació».

El Patriarca de Bagdad i el president de la Conferència Episcopal iraquiana han dit que «el fenomen de la migració té un gran impacte tant als cristians com als musulmans, perquè l’Iraq està perdent un component insubstituïble de la seva societat». També ha criticat la comunitat internacional, encapçalada pels estats Units i la Unió Europea perquè «no han pres les mesures necessàries per alleujar el patiment d’una població maltractada».

A més, Sako ha acusat a la comunitat musulmana afirmant que «el fonamentalisme religiós segueix creixent amb força, la qual cosa comporta tragèdies, mentre que nosaltres, els cristians, sorprenem si demanem als líders musulmans si han entès la gravetat del problema».

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!