El Papa supera els 16 milions de seguidors a Twitter

Els comptes oficials del papa Francesc a la xarxa social Twitter han superat els 16 milions de seguidors, dels quals gairebé 7 milions són de parla hispana i reben actualitzacions, reflexions i missatges del Bisbe de Roma a través del compte @Pontixex_es.

Segons un informe del blog Il sismografo, els nou comptes del Papa en espanyol, italià, anglès, alemany, polonès, francès, portuguès, àrab i llatí, han superat els 16 milions de seguidors i continuen batent marques.

Els tres comptes amb més seguidors són l’espanyol, amb 6.961.158 seguidors (el que representa el 43,51% del total); l’anglès, amb 4.581.960 seguidors (28,64%) i l’italià, amb 2.033.261 seguidors (12,71%).

Per quantitat de seguidors, continuen els comptes en portuguès, francès, llatí, polonès, alemany i àrab.

El 12 de desembre del 2015 es van obrir, a nom de Benet XVI, vuit comptes. El 17 de gener del 2013 es va afegir el compte en llatí. Per motivar la interacció amb els usuaris, el 3 de desembre es va llançar l’etiqueta #AskPontifex, amb el qual els usuaris podien deixar preguntes i inquietuds al Papa.

El gener del 2013, els comptes del Pontífex sumaven dos milions de seguidors. Al mes següent, el seguidors ja eren tres milions. Amb l’arribada de Francesc, la freqüència de publicacions i missatges va fer que els comptes superessin ràpidament els quatre milions l’abril del 2013. Un any més tard, els seguidors ja eren tretze milions.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!