El Papa rep la sudanesa condemnada a mort per apostasia

El papa Francesc ha rebut aquest dijous a Meriam Yahya Ibrahim, la sudanesa que va ser condemnada a 100 fuetejades per adulteri i a mort per apostasia en convertir-se al cristianisme. Meriam ha aterrat a l’aeroport militar de Roma Ciampino, acompanyada del seu espòs, els seus dos fills petits i el vicecanceller italià, Lapo Pistelli.

Amb aquest gest el Papa ha volgut mostrar la seva proximitat, atenció i oració també cap a tots aquells que pateixen a causa de la seva fe, especialment aquells cristians perseguits o que tenen restriccions a la seva llibertat religiosa.

La trobada ha durat menys de mitja hora. El Papa ha agraït a Meriam i la seva família pel valent testimoni de perseverança en la fe. Meriam també ha agraït el suport que ha rebut, per l’oració del Papa i de nombrosos creients i persones de bona voluntat.

La dona, de 27 anys, havia estat educada en la fe cristiana després de la mort del seu pare, quan tenia 5 anys, i es va convertir al catolicisme abans de casar-se amb el seu marit cristià. A la presó de Omdurman va donar llum a la seva segona filla i la justícia li va oferir ajornar la condemna dos anys perquè pogués alimentar la recent nascuda. Després del seu alliberament es va refugiar a l’ambaixada nord-americana.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!