El Papa rep la presidenta de les Àvies de Plaça de Maig

El papa Francesc ha rebut la presidenta de les Àvies de Plaça de Maig, Estela Barnes de Carlotto, i el seu nét, Ignacio Guido Montoya, la identitat del qual es va descobrir a pricipis d’agost d’aquest any.

La trobada amb el Pontífex es va concretar en una sala al costat de l’Aula Pau VI, dins dels límits de la Ciutat del Vaticà, i no a la residència de Casa Santa Marta on viu Francesc. Juntament amb els convidats, han assistit 16 familiars més i persones properes a Carlotto i al seu nét.

La reunió ha durat una mitja hora. Al principi, el Papa ha parlat en privat amb la presidenta de les Àvies i el seu nét, i després ha saludat tota la comitiva, formada pels tres fills de Carlotto (Remo, Claudia i Guido) i tots els seus néts.

Els Carlotto han regalat a Francesc diferents objectes, entre ells un ponxo i un disc amb cançons de Montoya, que és pianista i professor de música.

A més, Estela Barnes de Carlotto ha regalat al Pontífex argentí un mocador distintiu de la institució i una estampa que representa els valors de la justícia, la veritat i la memòria.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!