El Papa rep en audiència els nous Reis d'Espanya

Els escolanets, primer. La broma que el papa Francesc va fer al rei Joan Carles I en la seva recent visita al Vaticà ha estat motiu de comentari divertit per part de Felip VI en la seva primera trobada com a Rei d’Espanya amb el Successor de Pere. S’iniciava així l’audiència privada que han mantingut al Palau Apostòlic de la Santa Seu els dos alts mandataris.

Segons ha informat la Sala de Premsa del Vaticà, la trobada del papa Francesc amb Felip VI i Letícia, de prop de 40 minuts, ha “transcorregut en una atmosfera de cordialitat”. També s’ha manifestat la satisfacció per la visita, “la primera que el monarca efectua a l’estranger, com a continuació de la que van fer el rei Joan Carles I i la reina Sofia el 28 d’abril passat. D’aquesta visita s’espera un enfortiment de les bones relacions ja existents entre la Santa Seu i Espanya”.

“Amb l’esperança de veure’l a Espanya”

Els Reis d’Espanya i el Sant Pare han abordat temes d’interès comú com la importància d’afavorir el diàleg i la col·laboració entre l’Església i l’Estat per al bé de tota la societat espanyola. Tambén s’han esmentat diverses problemàtiques de caràcter internacional i regional, amb particular atenció a les que afecten les zones de conflicte. Els Reis han aprofitat, a més, per renovar la invitació al Pontífex perquè vingui a Espanya l’any 2015, amb motiu del V Centenari del naixement de santa Teresa de Jesús. Tant és així que el Rei s’ha acomiadat del Pontífex “amb l’esperança de veure’l a Espanya”.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!