El Papa rep el president rus Putin

El papa Francesc ha rebut al Vaticà el president rus Vladimir Putin, en una trobada que ha durat uns 35 minuts.
Durant la reunió, s’ha posat de manifest les bones relacions bilaterals i s’ha parlat sobre algunes qüestions d’interès comú, sobretot de la vida de la comunitat catòlica a Rússia i s’ha ressaltat la contribució fonamental del cristianisme a la societat.

Un dels temes tractats ha estat la situació crítica dels cristians en algunes regions del món i la defensa dels valors que tenen a veure amb la dignitat de la persona, la tutela de la vida humana i de la família.

Especialment s’ha posat en relleu el seguiment de la pau al Pròxim Orient i a la greu situació a Síria. En aquest tema, el president Putin ha agraït al Papa la carta que li va adreçar amb ocasió del G20 de Sant Petersburg. Tots dos han subratllat la necessitat de posar fi a la violència i de dur a la població l’assistència humanitària necessària, així com afavorir iniciatives concretes per a una solució pacífica del conflicte que contribueixi al camí de la negociació i que involucri els diferents components ètnics i religiosos, reconeixent el seu paper imprescindible en les societats.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!