El Papa recorda que Maria no abandona mai els seus fills

Francesc ha recordat que la Mare de Déu, venerada a Sri Lanka al santuari de Madhu, mai no oblida els seus fills i ajuda a guarir les ferides i a portar la pau, especialment en aquesta terra que va ser colpejada per una guerra civil que va durar 30 anys i es va cobrar la vida de milers de persones.

Al santuari de la Mare de Déu de Madhu, milers de tàmils i singalesos de Sri Lanka “saben que Déu és molt a prop, senten el seu amor, coneixen la seva tendresa i misericòrdia” a través de Maria, ha dit el Papa.

El Bisbe de Roma ha destacat també la presència d’algunes famílies “que han patit molt en el llarg conflicte que va trencar el cor de Sri Lanka. (…) Els habitants de Sri Lanka no poden oblidar els tràgics esdeveniments que van passar en aquest mateix lloc, o el dia en què la venerada imatge de Maria va ser arrencada del seu santuari”.

No obstant això, ha assenyalat que “la Mare de Déu sempre és amb vosaltres. Ella és la mare de tota llar, de tota família ferida, de tots els que intenten tornar a una existència pacífica. (…) Maria no oblida mai els seus fills“.

Francesc ha agraït a Maria la seva presència i va ressaltar que ella porta tothom a “Jesús, l’únic que té poder per guarir les ferides obertes i tornar la pau als cors desgarrats. Però també li volem demanar que implori per a nosaltres la gràcia de la misericòrdia de Déu. Demanem també la gràcia de reparar pels nostres pecats i per tot el mal que aquesta terra ha conegut”.

Sobre la pau i el perdó, el Papa ha comentat que Maria “sempre és present per animar-nos, per guiar-nos, per mostar-nos el camí. (…) Així, ara vol guiar el poble de Sri Lanka a una reconciliació més gran, perquè el bàlsam del perdó i la misericòrdia de Déu proporcioni una veritable curació per a tothom”.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!