Aquest diumenge el papa Francesc ha demanat pregàries davant l’atemptat a la capital somali, Mogadiscio, que ha deixat més d’un centenar de morts, entre ells molts nens, i que ha estat reivindicat pels milicians d’Al Shabab.

“Mentre celebrem la victòria de Crist sobre el mal i la mort, preguem per les víctimes de l’atemptat terrorista a Mogadiscio, que Déu converteixi els cors dels violents”, ha expressat el Papa després del res de l’Àngelus.

Cinc anys després, al mateix lloc, es plora una altra massacre d’innocents. Són més d’un centenar de víctimes (l’octubre del 2017 en van ser 500), causades pel doble atemptat que ha colpejat una concorreguda intersecció de Mogadiscio, davant del Ministeri d’Educació, que també ha deixat més de 300 ferits.

El grup Al Shabab, vinculat a Al-Qaeda, ha reivindicat l’atemptat amb dos cotxes bomba i ha afirmat que el ministeri era una “base enemiga” que rebia suport de països no musulmans i que estava “compromès a apartar els nens somalis de la fe islàmica”.

Francesc també ha recordat la tragèdia a Seül, capital de Corea del Sud, on almenys han mort 153 persones i 82 més han resultat ferides. Majoritàriament joves, arran d’una estampida durant una festa de Haloween. “Preguem al Senyor Ressuscitat també per aquells, especialment els joves, que han mort a Seül, com a conseqüència tràgica d’un

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!