El Papa parlarà a l'ONU el 25 de setembre

El papa Francesc visitarà la seu de les Nacions Unides a Nova York el 25 de setembre al matí, per pronunciar un discurs davant l’Assemblea General.

Ho ha confirmat l’ONU en un comunicat on assenyala que “el secretari general de Nacions Unides confia que la visita de Sa Santedat inspiri la comunitat internacional per duplicar els seus esforços per impulsar la promoció de la dignitat humana per a tothom, i assegurar més justícia social, tolerància i comprensió entre tots els pobles del món”.

El secretari general de l’ONU, Ban ki-moon, ha dit que “la visita del Sant Pare és un part important de l’any històric en el qual Nacions Unides celebra el 70è aniversari i en el quals els estats membres hauran de prendre decisions sobre el desenvolupament sostenible, el canvi climàtic i el futur de pau i benestar de la humanitat”.

Durant la visita, el Pontífex s’adreçarà a l’Assemblea General de les Nacions Unides i mantindrà trobades bilaterals amb el secretari general, el president i participarà en una trobada amb personal de l’ONU.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!