El Papa inicia una pregària mundial per la pau

Dijous 26 de març el papa Francesc inicia, amb la missa que celebra a Santa Marta, una pregària mundial per la pau en el context del V Centenari del naixement de santa Teresa de Jesús.

“Aquest no és un dia en el qual podem amagar-nos i deixar la solució dels problemes de la guerra als qui governen, als qui tenen responsabilitats. És un dia perquè la veu de santa Teresa ressoni als nostres cors i, amb ella, ens determinem a fer aquest poquet que hi ha en nosaltres”, ha dit el P. Emilio José Martínez, vicari general de l’orde del Carmel Descalç sobre aquesta iniciativa.

Des del Carmel Descalç s’agraeix a Francesc el fet que hagi volgut capitanejar aquesta iniciativa i convertir-la en eclesial.

D’altra banda, el president de la Fundació V Centenari del naixement de santa Teresa de Jesús, el P. Antonio González, ha anunciat que d’acord amb el Vaticà s’ha convidat en aquest moment de pregària els creients d’altres confessions cristianes o altres religions.

A tots els llocs on se celebri la Pregària per la Pau s’ha demanat que es col·loqui una espelma encesa a la porta. També, a les xarxes socials es pot participar en la pregària amb el hashtag #Prayday.

Totes les activitats que s’organitzin en els diferents carmels d’arreu del món es podran seguir per internet.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!