Orient Mitjà

Aquest diumenge, durant la Jornada Mundial de Pregària per les Vocacions, el papa Francesc ha tornat a recordar la importància de continuar resant per Palestina, Israel i Ucraïna, i ha demanat una vegada més que s’aturi la violència i s’imposi el diàleg. El Pontífex, després del Regina caeli, ha demanat que no es cedeixi “a la lògica de la reivindicació de la guerra al Pròxim Orient”, i ha mostrat la seva preocupació i dolor per la situació que viuen aquests països.

“Que no s’oblidi mai cap altra terra turmentada pel conflicte”

Després de renovar la crida a seguir la via de la diplomàcia al Pròxim Orient, Francesc també ha volgut recordar la situació que es viu a Ucraïna, i ha demanat que “no s’oblidi mai cap altra terra turmentada pel conflicte”. 

El Papa, que prèviament a la pregària ha saludat els nous sacerdots de la diòcesi de Roma, ordenats el dia anterior a la basílica de Sant Pere, també ha dirigit unes paraules al pare Matteo Pettinari. Pettinari, missioner a Costa d’Ivori des de feia 13 anys, va morir el 18 d’abril passat en un accident de trànsit, i el Pontífex l’ha volgut recordar com “el missioner incansable que va deixar un gran testimoni de generós servei”. 

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!