El Papa demana frenar la cultura de la destrucció

El papa Francesc ha visitat el Cementari del Campo Verano, a Roma, on ha criticat l’home modern que “es pensa que és Déu” i ha advertit sobre la “cultura de la destrucció” que porta a “devastar la vida, les cultures, els valors, l’esperança”.

En la missa de Tots Sants, Francesc ha demanat pensar en “aquells sants ignorats que són els nens malalts i famolencs, pobres, refugiats i víctimes de la guerra”.

Després del rés de l’Àngelus el Papa s’ha unit espiritualment a tots els fidels que arreu del món visiten cementiris per recordar els seus difunts i ha convidat a pregar perquè “la Ciutat Santa, estimada per jueus, cristians i musulmans, que en aquests dies ha estat testimoni de tensions, pugui ser cada cop més signe i avançada de la pau que Déu desitja per a tota la família humana“.

El Pontífex ha invocat l’ajuda de Déu “per aturar aquesta embogida cursa de destrucció. L’home es pensa que és un Déu, que és un rei. Però és una indústria de destrucció. És fins i tot un sistema de vida que porta que les coses que no es poden ajustar se les exclogui: s’exclou els nens, les persones d’edat, els joves sense feina, els pobles”.

D’altra banda, el Papa ha visitat les grutes vaticanes, el 2 de novembre, per pregar pels Pontífexs allà sepultats i per tots els difunts.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!