El Papa demana acabar amb la «violència sense sentit» durant la Missa per James Foley

En un missatge que va ser llegit durant la Missa pel periodista Nord-amèrica James Foley, el papa Francesc ha demanat pregàries perquè s’acabi la «violència insensata» i un «nou començament de pau i reconciliació entre els homes». James Foley va ser decapitat per jihadistes de l’Estat Islàmic i el vídeo del seu assassinat ha estat difós per tot el món.

El text, enviat pel Secretari del Vaticà, el cardenal Pietro Parolin, i que ha estat llegit pel bisbe de Rockville Centre, Mons. William Francis Murphy, assenyala que el Papa «encomana a James a la misericòrdia amorosa de Déu nostre Senyor i s’uneix a tots aquells qui ploren en l’oració per acabar amb la violència sense sentit».

El Papa ja havia trucat personalment a la família Foley per donar-los el seu consol, i va quedar «fortament impressionat per la gran fe de la família».

James Foley era fill d’una família catòlica. El bisbe William Francis Murphy, ha recordat que en una carta que recentment s’ha publicat del mateix James, explica que mentre va ser presoner a Líbia l’any 2011 buscava els seus moments d’oració.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!