Francesc ha anunciat aquest diumenge, després del res de l’Àngelus, que es farà una vetlla ecumènica de pregària per encomanar els treballs de la XVI Assemblea General Ordinària del Sínode dels Bisbes el 30 de setembre, a la plaça de Sant Pere.

PAPA FRANCESC

Per als joves que vindran a la vetlla, hi haurà un programa especial durant tot el cap de setmana, organitzat per la Comunitat de Taizé. Des d’ara, convido els germans i germanes de totes les confessions cristianes a participar en aquesta “trobada del poble de Déu”

Aquesta trobada tindrà per títol “Together” i ha estat preparada durant diversos mesos per representants d’unes cinquanta realitats eclesials de diferents orígens confessionals.

Properament es donarà informació més detallada sobre la preparació d’aquesta trobada i el lloc web www.together2023.net es posarà en línia el proper dilluns 23 de gener.

El Papa també ha recordat que del 18 al 25 de gener se celebra la Setmana de Pregària per la Unitat dels Cristians i ha subratllat que “el camí dels cristians i el camí de la conversió sinodal de l’Església estan vinculats”.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!