El proper dimecres 9 de novembre, a la tarda, amb motiu de la solemnitat de la dedicació de la basílica de Sant Joan del Laterà, a Roma, tindrà lloc la primera execució de la Missa Locus Iste, composta pel P. Jordi-Agustí Piqué, monjo de Montserrat i actualment president (degà) del Pontifici Institut Litúrgic de Roma.

Aquesta obra li ha estat encarregada pel cardenal Vicari de Roma, Mons. Angelo de Donatis, per a aquesta festa.

Aquest dia es podrà escoltar l’obra durant la celebració eucarística que presidirà el cardenal Angelo de Donatis, vicari del Papa per a la diòcesi de Roma. L’executarà el Cor Cererols, acompanyat de l’organista titular de la basílica de Sant Pau Extramurs de Roma, Christian Almada, tots ells dirigits per Marc Díaz i Callao, antic escolà de Montserrat.

Prèviament, a les 17.15, cantaran l’obra per a vuit veus Ad Completorium, de Joan Cererols (1618-1680). L’acte compta amb la col·laboració de la Delegació de la Generalitat de Catalunya a Itàlia.

El Cor Cererols estarà format per Andrea Martí Llaó, Marta Esteban Ferrera, Daniel Folqué Giménez, Mercè Bruguera Abelló, David Hernández Anfruns, Ferran Albrich Solà, Joan Climent Roca i Josep Benet, sota la direcció de Marc Díaz i Callao.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!