El nunci apostòlic de la Santa Seu a Espanya, Mons. Bernardito Cleopas Auza, visitarà la Universitat Abat Oliba CEU per participar en l’acte de celebració de la Conversió de Sant Pau, el seu patró. Serà el divendres 27 de gener, a les 12.00, a l’Aula Magna d’aquesta universitat barcelonina (carrer Bellesguard, 30).

El nunci impartirà la lliçó magistral “La Santa Seu i l’Agenda 2030”

En el curs de la cerimònia, el nunci impartirà la lliçó magistral “La Santa Seu i l’Agenda 2030”. La conferència del nunci serà el punt central d’un acte que comptarà també amb la participació del gran canceller de la UAO CEU i president de l’Associació Catòlica de Propagandistes (ACdP) i del grup CEU, Alfonso Bullón de Mendoza.

Així mateix, hi ha previstes les intervencions del rector de la UAO CEU, Rafael Rodríguez-Ponga, i del cor de la UAO CEU, que interpretarà l’himne de Sant Pau, compost fa tres anys de manera expressa per a l’acte de la Conversió de Sant Pau.

Hi haurà també moment per al lliurament del reconeixement corresponent als membres de la UAO CEU que compleixen 25 anys de servei a la institució.

Seguidament, a les 13.15, tindrà lloc una missa presidida per Mons. Cleopas Auza.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!