Monestir Avellanes

Aquest dissabte, a partir de les 20.00 h, començarà la primera Nit de l’Art al monestir de les Avellanes. Es tracta d’un esdeveniment de nova creació, en el qual participaran una vintena d’artistes que oferiran actuacions musicals, teatrals i altres tipus de perfomances.

Els jardins del monestir, així com tots els espais monumentals que aplega, acolliran totes les exposicions i les actuacions que formaran la Nit de l’Art. Com han explicat els organitzadors, aquesta iniciativa està pensada especialment per al públic familiar, ja que comptarà amb un espai infantil coordinat per Pirene Project, que prepararan jocs per ajudar els més petits a connectar l’art amb la natura.

Dues funcions i una vintena d’artistes

Per tal de tothom pugui gaudir de les actuacions, el monestir oferirà dues funcions, la primera començarà a les 20.00h i la segona a les 22.00h, que finalitzarà amb el repic nocturn de les campanes.

Entre els artistes que hi participaran, destaquen els ballarins Albert Bonet i Vinyet Miró, que seran els encarregats de guiar els visitants a través de les exposicions i actuacions, i l’escultor Víctor Pedra, que presentarà una escultura creada específicament per a la Nit de l’Art.

L’entrada és gratuïta a tots els actes, i l’organització oferirà servei de bar perquè tothom que ho vulgui pugui sopar als jardins del monestir, gràcies a una food truck que farà de punt de servei de tapes i begudes.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!