Des del dilluns 24 de juny ja es poden adquirir les entrades anticipades per al vint-i-quatrè cicle de representacions d’El Misteri de la Selva, les quals s’han posat a la venda a través del portal digital Entràpolis.

Les representacions de la peça assumpcionista selvatana volen mantenir l’aposta d’arribar al màxim nombre de públic i de fer-ho de la manera més senzilla possible. Repeteixen l’experiència de la venda telemàtica, de manera que els compradors podran veure en temps real les localitats disponibles i escollir quines desitgen adquirir per a qualsevol de les dues representacions del Misteri selvatà.

La venda es realitza a través del portal Entràpolis i els preus dels tiquets s’ofereixen a 12 euros per persona. A més d’oferir-se la venda per internet, també s’ha reservat una part de les localitats disponibles per tal de vendre-les a taquilla abans de cada representació, tant el dia 14 d’agost, a les 22.00, com el dia 15, a les 20.00.

Més enllà de la venda d’entrades en línia, el Patronat d’El Misteri de la Selva ha programat una activitat especial per al dijous 27 de juny, amb l’objectiu d’iniciar els assajos de les representacions d’enguany.

 A banda de reunir el cos actoral i cantaire de les últimes edicions de la peça assumpcionista, també s’ha fet una convocatòria oberta a aquelles persones aficionades al cant i a la interpretació que estiguin interessades a conèixer i introduir-se en el Misteri. A partir de les 21.00, a la plaça de les Pletes de la Selva del Camp, s’oferirà a tothom un taller gratuït de teatre, al qual seguirà un ressopó a la mateixa plaça. Les encarregades de dirigir el taller seran les actrius Roser Martínez i Cristina Masdeu.

El Misteri de la Selva data del segle XIV i és una joia del teatre català. De fet, es tracta la peça teatral més antiga que es conserva íntegra en la nostra llengua. Es va localitzar a finals del segle XIX, es va recuperar a mitjan segle XX i es representa des del 1980 a la Selva del Camp.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!