Latido en el cielo

El latido del cielo és el nou film de José María Zavala, que explica els miracles eucarístics que va investigar el beat italià Carlo Acutis. La pel·lícula arriba als cinemes de Barcelona aquest divendres 17 de novembre, i es podrà veure als cinemes Verdi i Gran Sarrià. 

Com ja va avançar Catalunya Cristiana, aquest documental mostra material fins ara inèdit de Carlo Acutis, amb la seva veu original, i mostra les reflexions de les persones que el van acompanyar durant la seva vida, com són el seu pare i el seu rector, entre d’altres. 

El beat Carlo Acutis

Aquest jove, que va morir el 2006 quan només tenia 15 anys, va dedicar gran part de la seva vida a investigar miracles eucarístics que havien tingut lloc en diversos països. Ho va fer majoritàriament a través de les xarxes socials, i tota la documentació que va recopilar es pot veure a la pàgina web www.miracolieucaristici.org. La seva mare, com explica al documental, va quedar fascinada en veure “un nen tan jove passar hores i hores treballant amb l’ordinador, quan tots els nens jugaven a videojocs”. I és que Acutis volia que tothom pogués estimar Déu i que la gent comprengués que “l’Eucaristia és el més increïble que hi ha al món”. Per completar la seva obra, va demanar als seus pares que l’acompanyessin en un viatge per tot Itàlia i part d’Europa, per tal de recollir material fotogràfic. 

A partir de divendres, la pel·lícula estarà a la cartellera dels cinemes Verdi i el Gran Sarrià Multicines de Barcelona, i s’espera que sigui un gran èxit com ho va ser El Cielo no puede esperar, del mateix director, que van veure més de 200.000 persones arreu del món. 

Les entrades i els horaris per veure el documental al Gran Sarrià ja es poden consultar a la pàgina web de Mooby Cinemes.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!