La desena edició del Festival Canòlich Music, que es farà del 16 al 19 de novembre, s’ha presentat a la premsa al Centre Cultural i de Congressos Lauredià, el dilluns 7 de novembre, en un acte en el qual Mn. Pepe Chisvert, rector de Sant Julià de Lòria i delegat d’Ensenyament, i la cònsol menor de Sant Julià, Mireia Codina, han explicat els trets fonamentals d’aquest esdeveniment, que se celebra des de fa 10 anys sense interrupció el mes de novembre. Els músics convidats seran Miki Núñez, Grilex, Meraki i Cesc Sansalvadó.

El festival de música comptarà amb diverses activitats per apropar i transmetre valors cristians a tothom en un Canòlich més sinodal que mai. El 16, 17 i 18 de novembre el Canòlich Music arribarà a les aules dels alumnes de 3r i 4t d’ESO de les escoles del Principat de la mà d’artistes com Cesc i Miki Núñez. Divendres 18 de novembre serà el torn dels alumnes de 1r i 2n d’ESO de Sant Julià de Lòria, que podran gaudir d’un dinar de germanor a la plaça Germandat seguit d’un concert amb Grilex a l’Auditori Claror.

Pepe Chisvert i Mireia Codina durant la roda de premsa.

Com és tradició, el darrer dia se celebrarà una missa a la parròquia de Sant Julià de Lòria, que serà retransmesa pel canal de YouTube del Bisbat d’Urgell. En aquesta ocasió l’eucaristia no es tractarà de l’acte de cloenda; per celebrar els deu anys fent camí junts el Canòlich Music del present any clourà amb una sessió de DjGarden & AlexGR després d’un sopar de germanor.  

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!