El cardenal Sarah visita les Filipines en nom del papa Francesc

Des del 26 de gener i fins al 31, el cardenal Robert Sarah, president del Pontifici Consell Cor Unum per a la promoció humana i cristiana, es troba a les Filipines visitant les zones afectades pel tifó Haiyán. Ha estat enviat pel papa Francesc per mostrar el seu consol i proximitat envers les víctimes.

La missió té prevista una trobada amb els bisbes filipins, aplegats en la Conferència Episcopal; una altra trobada amb el president de la República, Benigno Aquino III, i la visita a la localitat de Tacloban, de les més afectades pel tifó.

En el context de la visita, el cardenal Robert Sarah presentarà, en nom del Sant Pare, un projecte per a la construcció d’un orfelinat i una llar per a gent gran., L’edifici inclourà, entre altres coses, un petit convent per a monges, una capella i un dispensari.

Segons dades recents de Càrites Filipines, el tifó Haiyán ha provocat més 5.500 morts, més de 26.000 ferits i gairebé 2.000 desapareguts. Prop de 3,8 milions de persones han estat desplaçades. Ara el perill més greu és l’alt risc d’epidèmies.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!