El cardenal Sandri visitarà els cristians iraquians

De l’1 al 5 de maig, el cardenal Leonardo Sandri, prefecte de la Congregació per a les Esglésies orientals, visitarà l’Iraq. El purpurat argentí anirà a la capital, Bagdad i Erbil al Kurdistan iraquià, per portar la benedicció del papa Francesc, la manifestació de la proximitat i el suport de tota l’Església cap als cristians, minories religioses i tots els qui pateixen a causa de la violència i la guerra en aquest país.

A Bagdad, l’1 de maig, celebrarà la Divina Litúrgia a la catedral caldea de Sant Josep i es reunirà amb refugiats acollits a diferents institucions eclesiàstiques. També està prevista una visita al Museu Nacional. A Erbil es trobarà amb la delegació de les agències ROACO (Reunió d’Obres d’Ajuda a les Esglésies orientals) que estudien projectes d’ajuda per a la vida pastoral i d’assistència dels refugiats.

A la zona d’Ankawa, el cardenal Sandri celebrarà la litúrgia i trobades a la seu sirocatòlica de Marta Shmouna i al seminari caldeu de Sant Pere, en presència dels fidels residents i dels refugiats de la plana del Nínive. Finalment, visitarà la comunitat assíria a Duhoc.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!