El cardenal Robert Sarah serà a Barcelona per parlar de la "Deus caritas est"

El dimarts 21 i el dimecres 22 de gener, a l’Aula Magna del Seminari Conciliar de Barcelona, tindran lloc les 49enes Jornades de Qüestions Pastorals de Castelldaura, organitzades per la prelatura de l’Opus Dei a Catalunya. En aquesta edició comptaran amb la intervenció destacada del cardenal Robert Sarah, president del Pontifici Consell Cor Unum.

Les 49enes Jornades de Qüestions Pastorals de Castelldaura porten per títol On hi ha caritat, allí hi ha Déu. Les sessions parteixen d’una reflexió inclosa en l’exhortació Evangelii gaudium, on el papa Francesc diu que “des del cor de l’Evangeli, reconeixem l’íntima connexió que hi ha entre evangelització i promoció humana, que necessàriament s’ha d’expressar i desenvolupar en qualsevol acció evangelitzadora”. El fragment de partida també diu que “la Paraula de Déu ensenya que, en el germà, s’hi troba la permanent prolongació de l’Encarnació per a cadascú de nosaltres”.

La inauguració de les Jornades serà el dia 21 de gener, presidida pel cardenal Lluís Martínez Sistach, i comptarà amb la presència del degà de la Facultat de Teologia de Catalunya, Armand Puig, i del vicari de la Prelatura de l’Opus Dei a Catalunya, Antoni Pujals.
El mateix matí, a un quart de dotze, el cardenal Robert Sarah, president del Pontifici Consell Cor Unum, parlarà de l’encíclica Deus caritas est, de Benet XVI.

Una taula rodona amb representants de Càritas, la Comunitat de Sant’Egidio i l’ONG Braval i també la conferència del pare José Medina Francesc i la pobresa seran altres de les aportacions d’aquestes noves Jornades de Qüestions Pastorals, adreçades sobretot a sacerdots i agents de pastoral.

Podeu descarregar-vos el programa en PDF

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!