El cardenal Pietro Parolin, secretari d’Estat vaticà, representarà el papa Francesc en la coronació de Carles III com a rei del Regne Unit, segons ha anunciat l’oficina de premsa del Vaticà. La cerimònia tindrà lloc a l’abadia de Westminster aquest dissabte.

A principis d’abril, la Santa Seu va fer un regal al rei Carles de fragments de la relíquia de la veritable creu com a “gest ecumènic amb motiu del centenari de l’Església anglicana de Gal·les”.

Es tracta de dos petits fragments de fusta de la creu en la qual, segons la tradició cristiana, va ser crucificat Jesús.

De la seva banda, el bisbe d’Urgell i copríncep d’Andorra, Mons. Joan Enric Vives, assistirà divendres 5 i dissabte 6 als actes de la coronació del rei Carles.

Hi anirà acompanyat de l’ambaixador del Principat d’Andorra al Regne Unit i Irlanda, Carles Jordana.

Mons. Vives hi assisteix en representació de poble andorrà, responent a la invitació que li ha estat adreçada per la Casa Reial.

Aquest divendres assisteix a la recepció que ofereix el rei Carles III al palau de Buckingam per a les representacions diplomàtiques estrangeres.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!