El cardenal Martínez Sistach participarà en el Sínode de la Família

El Vaticà ha fet pública la llista de participants en el Sínode Extraordinari de bisbes sobre la Família, que se celebrarà a Roma del 5 al19 d’octubre, amb el lema Els reptes pastorals de la família en el context de la nova evangelització.

Per designació directa del papa Francesc participaran els cardenals Lluís Martínez Sistach, arquebisbe de Barcelona, i Fernando Sebastián, arquebisbe emèrit de Pamplona i bisbe de Tudela.

En aquest Sínode participen els presidents de les Conferències Episcopals. En el cas de l’espanyola hi anirà l’arquebisbe de Valladolid, Mons. Ricardo Blázquez.

Altres espanyols que participaran en el Sínode extraordinari són el pare Adolfo Nicolás, com a prepòsit general de la Companyia de Jesús; el sacerdot Alfonso Fernández, professor de Teologia Moral i del Sagrament del Matrimoni a l’Institut Superior d’Estudis Teològics Sant Ildefons; Carmen Peña, professora de la Facultat de Dret Canònic de la Universitat Pontifícia de Comillas, i María Lacalle, directora del Centre d’Estudis sobre la Família de l’Institut d’Investigacions Socials i Econòmiques de la Universitat Francisco de Vitoria.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!