L’Excm. i Rvdm. Mons. Sergi Gordo Rodríguez, ha presidit la reunió del consell diocesà de Càritas Diocesana de Tortosa, celebrada el 4 de novembre, a les instal·lacions del Seminari de Tortosa.

En aquesta reunió es van tractar temes importants per al funcionament de Càritas a la diòcesi de Tortosa, entre els que destaca l’aprovació dels pressupostos per al proper any 2024, l’aprovació de l’esborrany del Pla Estratègic de Càritas Diocesana per al període 2023-2027, i l’aprovació dels diferents protocols i les normes d’alt nivell que conformen el conjunt de preceptes contemplats en el pla de Compliment Normatiu d’obligada aplicació per a tots els equips que componen Càritas Diocesana de Tortosa.

Així mateix es va tractar també, el contingut de la propera assemblea diocesana de Càritas. Mons. Sergi Gordo va destacar la tasca que realitza Càritas Diocesana de Tortosa que en aquests ja suma més de 60 anys d’activitat. Així mateix,  va encoratjar aquesta entitat social de l’Església a seguir aportant la seva força i dedicació en millorar el món en què vivim: “Un altre món és possible, sí, però des de l’Evangeli de Jesús.”

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!