El bisbe Cortés visita els familiars de les víctimes de l'accident aeri

El bisbe de Sant Feliu de Llobregat, Agustí Cortés, s’ha acostat a saludar els familiars de les víctimes de nacionalitat espanyola de l’accident aeri de Germanwings a l’hotel Rey Don Jaime, de Castelldefels, on s’han albergat en els darrers dies.

És un gest més de l’acompanyament espiritual i efectiu que des del Bisbat de Sant Feliu s’està mirant de fer, en conèixer la dimensió de la tragèdia del dia 24 de març i en assabentar-se de la relació d’algunes de les víctimes amb el territori de la diòcesi.

En el marc d’aquest acompanyament, i a petició de la companyia aèria Lufthansa, Mn. Xavier Sobrevia, rector de Santa Maria de Castelldefels i delegat de Pastoral de la Salut, va viatjar als Alps francesos, amb els familiars de les víctimes que van visitar el lloc de la tragèdia. També s’ha difòs entre els capellans de la diòcesi una pregària especial a afegir al formulari de la missa, que diu així:

Per les víctimes de l’accident aeri als Alps: pels qui han perdut la vida, pels seus familiars i amics. Que Déu ens ajudi a superar el dolor, recolzats en l’amor fratern i l’esperança cristiana de la vida per sempre. PREGUEM.

A les 15 h d’avui, i per als familiars, se celebrarà en la intimitat una missa per les víctimes al mateix hotel Rey Don Jaime.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!