Fa uns dies, el bisbe Agustí Cortés, acompanyat del secretari general i canceller de la diòcesi, Mn. Joan Pere Pulido, del vicari general i rector de la catedral-parròquia de Sant Llorenç, Mn. Josep Maria Domingo i, també, del delegat de Pastoral Social Penitenciària, el P. Jesús Bel, va visitar la Llar “la Mercè” de la Fundació Mercedària.

Antigament, en aquest edifici, hi vivia una comunitat de religioses. Ara, acull persones que surten de diversos centres penitenciaris i que els cal una reinserció a la societat. Des d’aquesta llar els imparteixen diferents tallers, com per exemple, una de les tasques importants és fer les sagrades formes. Tal com va explicar el Mustafà, és una feina a la qual s’entrega en cos i ànima i se sent realitzat perquè veu que fa un servei important.

Actualment a la Llar “la Mercè” hi viuen sis persones que han sortit de diversos centres penitenciaris i que no tenen lloc on anar. A banda de fer les sagrades formes, també es dediquen a cuidar l’hort, entre d’altres tasques.

La directora de la Fundació Obra Mercedària, Núria Ortín, va ser la responsable d’ensenyar totes les dependències de la llar i de fer les explicacions oportunes per situar en el context.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!