“És el musical més divertit que he fet, perquè té molt d’humor.” Així ho ha reconegut Toño Casado, autor de Sueños, el Musical, en la presentació de l’obra.

L’autor de musicals com 33 o Viacrucis explica que aquest nou treball té “cançons encomanadisses i una posada en escena engrescadora”. El resultat és un musical “amb el qual rius i també plores. És una muntanya russa d’emocions”.

En la presentació hi han participat la majoria d’actors i actrius que formen part de l’equip del musical, “un esdeveniment més reduït que altres cops, perquè està pensat de manera molt activa i molt sorprenent a l’hora de dur-lo a escena”, assegura Casado.

D’altra banda, la directora de producció i productora executiva del musical, Silvia Fiestas, ha agraït als salesians “que vulguin explicar aquesta història perquè arribi al màxim de persones possible”.

Els actors i actrius del musical, durant la presentació / Salesians.

Els salesians estan celebrant el somni que als 9 anys va tenir Joan Bosco fa dos-cents anys. I és aquest bicentenari el que ha inspirat aquest nou musical sobre el sant fundador dels salesians.

En aquest sentit, el delegat de Pastoral Juvenil de Salesians Sant Jaume el Major, Xabier Camino, ha comentat que “volem explicar i cantar la història de Don Bosco i interpel·lar tanta gent sobre els seus somnis, perquè necessitem molta esperança”.

El musical té com a padrí l’il·lusionista Jorge Blass, el qual ha recordat que el patró dels il·lusionistes és Don Bosco: “El missatge de Don Bosco és més necessari que mai per inspirar nens i joves. I també per despertar els adults i fer-los somiar.”

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!