Dolor del Papa per les religioses assassinades a Burundi

El cardenal Pietro Parolin, secretari d’Estat vaticà, ha enviat en nom del Papa un telegrama al bisbe Evariste Ngoyagoye de Bujumbura (Burundi) amb motiu de l’assassinat de tres missioneres xaverianes italianes. El tràgic esdeveniment va tenir lloc al convent de Kamenge, a la zona nord de la capital.

El Pontífex demana al Senyor “que aculli en la seva morada de pau i de llum aquestes tres religioses fidels i lliurades”. En aquests moments, expressa la seva proximitat a la comunitat religiosa a la qual pertanyien, a les famílies de les víctimes i a tota la comunitat diocesana. Per això, envia “una benedicció apostòlica afectuosa”.

Alhora, el secretari d’Estat també ha fet arribar un altre telegrama a sor Inés Frizza, superiora general de les Xaverianes, en el qual posa de manifest el dolor del Papa per la mort de les missioneres. Francesc desitja que “la sang vessada esdevingui llavor d’esperança per construir la fraternitat autèntica entre els pobles”. Assegura la seva pregària i imparteix la benedicció “als seus familiars, a tot l’institut i a tots els qui ploren la pèrdua”.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!