Dinadal Reus

Com cada any, la ciutat de Reus es prepara per celebrar el Dinadal, un dinar solidari que organitza l’Agrupació d’Associacions de Setmana Santa de Reus. Aquesta iniciativa, que té l’objectiu de recaptar diners per ajudar les famílies en situació de vulnerabilitat, es convoca des de l’any 2012, i aquest any tindrà lloc el 2 de desembre al Centre Cívic Ponent de la ciutat. 

Com ha explicat el president de l’Agrupació d’Associacions de Setmana Santa de Reus, Jaume Piñol, les entitats beneficiàries dels diners recaptats en l’edició d’aquest any seran Càritas Interparroquial i la Societat de Sant Vicenç de Paül, dues entitats que basen els seus recursos en les donacions que reben per tirar endavant l’acció social. En aquest sentit, Piñol ha recordat la responsabilitat que tenen les confraries, arxiconfraries i germandats per ajudar els que més ho necessiten: “Les entitats de Setmana Santa no podem restar impassibles als problemes dels nostres veïns, el Dinadal és un acte obert a tothom i que busca la màxima col·laboració ciutadana.”

El tiquet del dinar tindrà un cost de 10 euros per als adults i de 5 per als infants, i es pot adquirir des d’aquest dilluns a les dependències de Càritas Interparroquial de Reus, a la botiga Tomàs Barberà, a la Llibreria Catòlica i a les parròquies de la ciutat. Com cada any, el dinar consistirà en un menú humil i senzill, i al final de l’àpat es realitzarà un sorteig de diferents productes que també serviran per recaptar fons per a la causa. 

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!