El Dicasteri per al Clergat renova i rellança la presència digital amb un nou lloc web i una presència més àmplia a les xarxes socials. L’anunci i la presentació del nou portal amb un nou logotip institucional i una identitat de marca moderna i essencial arriben amb motiu del Congrés Internacional per a la Formació permanent dels sacerdots, que s’ha fet al Vaticà del 6 al 10 de febrer.

El nou portal, en italià i anglès, està dissenyat en col·laboració amb el Dicasteri per a la Comunicació i presenta nous gràfics colorits que fan referència als colors del Vaticà; presenta un menú clar i intuïtiu amb una secció de notícies dedicada als sacerdots, diaques i seminaristes que podran conèixer les informacions que els afecten provinents del Dicasteri i del món.

En la secció Formació podran conèixer els cursos i activitats per a formadors i educadors, i a la secció Esdeveniments les iniciatives, com recessos i conferències, del Vaticà i dels cinc continents.

Els representants per a la formació permanent del clergat de les Conferències Episcopals, els rectors i formadors dels seminaris, els delegats per al diaconat permanent, podran interactuar informant notícies, testimonis i iniciatives que es posaran a disposició al lloc i als perfils de les xarxes socials del Dicasteri.

La renovada presència digital del Dicasteri per al Clergat desitja crear una xarxa i oferir un espai de diàleg i d’intercanvi a través de perfils socials amb iniciatives especials dedicades a sacerdots, seminaristes i diaques, i sensibilitzar i difondre les millors pràctiques i testimonis d’arreu del món.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!