“Orgullosos de la nostra fe” és el lema que proposa el secretariat per al Sosteniment de l’Església per a la campanya del Dia de l’Església diocesana (diada de Germanor), que enguany se celebra diumenge 12 de novembre.

És una jornada de celebració, en el qual “recordem i agraïm la nostra pertinença a una comunitat cristiana”. I un dia també per prendre consciència que “som membres d’una gran família. El que l’Església fa és donar gràcies al temps, les qualitats, la pregària i el suport econòmic de tot el poble de Déu”.

Amb el lema d’aquest any, el secretariat per al Sosteniment se situa en una realitat: en el context social actual no és fàcil reconèixer-se com a creient en molts ambients.

Per això, convida a treure’s “aquest sentiment de certa vergonya per mostrar, orgullosos de la nostra fe, el que som i el que fem, amb humilitat, convençuts que Crist i l’Evangeli fan d’aquest món un lloc millor”.

Cada any, el Dia de l’Església diocesana posa en marxa aquesta campanya per reforçar el sentiment de pertinença dels creients i per “tocar” el seu cor, també el d’aquells que s’han allunyat de la pràctica religiosa.

Per col·laborar-hi es proposen quatre modalitats: pregària, temps, qualitats i suport econòmic.

Aquesta col·laboració ha fet possible que més de quatre milions de persones hagin pogut ser ateses en centres assistencials de l’Església; el suport a les més de 22.000 parròquies que donen servei a la societat, i que sacerdots, voluntaris i seglars puguin dedicar més de 40 milions d’hores als altres.

També gràcies a aquesta corresponsabilitat, hi ha més de 10.000 missioners espanyols arreu del món.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!