David Pagès, llicenciat en Filologia catalana per la Universitat de Girona, comparteix l’activitat docent amb les de dinamitzador cultural i escriptor. També és col·laborador de Catalunya Cristiana. El dijous 16 de maig, a les set, presenta el seu llibre a Barcelona: Fe arrelada. Garba d’articles i entrevistes (1997-2022). I ho fa als Jesuïtes de Catalunya, a l’Aula 3 de Cristianisme i Justícia (Roger de Llúria, 13).

Fe arrelada, amb pròleg del biblista Joan Ferrer i epíleg d’Assumpció Pifarré, priora de Sant Daniel de Girona, recull diversos articles de Pagès i també interessants entrevistes, entre d’altres, a Mn. Joan Carreres i Péra; Mn. Modest Prats; la carmelita descalça Carme Ferrer; Mn. Josep M. Ballarín; l’arquebisbe de Tarragona, Joan Planellas; Mn. Josep Ruaix i Mn. Carles Riera; el monjo de Montserrat Josep Massot; l’abat emèrit Josep M. Solé; Mn. Àngel Caldas; la germana Maria del Mar Albajar, abadessa benedictina del monestir de Sant Benet de Montserrat; el P. Enric Puig…

Publicat per Edicions MMV, David Pagès presenta “amb aquesta garba d’escrits, aquest entrellaçament”, entre fe i país, “que significa també reforçament recíproc, entre dos pilars que han estat bàsics per a la vertebració del nostre poble, de la seva identitat: catalanitat i cristiandat”.

Presentació del llibre a Sant Daniel de Girona el 20 d’octubre passat.

Columnista del Diari de Girona, David Pagès ha publicat, entre altres obres, Referents. 40 entrevistes a personalitats dels Països Catalans, Què t’ha ensenyat la vida? 202 veus, Bones llavors i Baules. Cartes generacionals.

En la presentació del llibre a Barcelona, a banda de l’autor, intervenen el jesuïta i pedagog Enric Puig i el llibreter Pere Fàbregues.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!