Conversió ecològica

La Xarxa de Parròquies Ecosolidàries, impulsada per Justícia i Pau, publica cada dia del mes de maig un missatge en clau de conversió ecològica: imatges senzilles i petites reflexions escrites i en format àudio per promoure el compromís amb la Casa Comuna entre les comunitats cristianes.
Amb el lema Laudato Si cada dia, la iniciativa vol reivindicar la vigència de l’encíclica del papa Francesc en el cinquè aniversari de la seva publicació. Els continguts es difonen a través dels canals de comunicació del projecte: web (www.justiciaipau.org), Twitter, Instagram, WhatsApp, Ràdio Estel i en format podcast al programa de Justícia i Pau d’AnimasetRàdio.
La crisi pel coronavirus ha accentuat la necessitat de respondre als reptes globals de forma comunitària, sense deixar ningú pel camí. En aquest sentit, l’encíclica és oportuna: promou el compromís cristià a favor d’un model de persona i de societat justa, solidària i respectuosa amb la natura. Justícia i Pau considera que el text representa un element clau del pontificat de Francesc i obre un nou estil d’evangelització que volen apropar a les parròquies i comunitats cristianes.
La Xarxa de Parròquies EcoSolidàries lidera aquesta nova campanya de sensibilització per a tota l’Església catalana. Laudato Si cada dia trasllada un missatge de fons a la comunitat cristiana: és urgent posar en pràctica una espiritualitat amb contingut ecosocial i generar processos de canvi cap a la conversió ecològica integral.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!