La Universitat Abat Oliba CEU i la Fundació Missatge Humà i Cristià (propietària de la marca Catalunya Cristiana) han signat un conveni de col·laboració pel qual es difon la universitat a través del setmanari Catalunya Cristiana.

Com destaca el conveni, “les dues entitats tenen objectius i interessos comuns basats en el compromís ètic fonamentat en l’humanisme cristià i persegueixen amb aquest propòsit el desenvolupament social i cultural de la societat del seu entorn”.

ÒSCAR MARTÍ, director de “Catalunya Cristiana”

“Aquest acord impulsa la nostra col·laboració amb una universitat catòlica amb la qual compartim el propòsit d’evangelitzar i de promoure el bé comú”

La Fundació privada Universitat Abat Oliba CEU és una fundació que promou diferents activitats en els àmbits que li són propis els quals tenen un relleu informatiu i social que són d’interès per a la Fundació Missatge Humà i Cristià.

Òscar Martí, director de “Catalunya Cristiana”, a l’esquerra, i el rector de la Universitat Abat Oliba Ceu, Rafael Rodríguez-Ponga, amb el conveni a la mà / Agustí Codinach.
L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!