Congres Inspira

El 17 i 18 de novembre té lloc al Col·legi La Salle Bonanova de Barcelona el Congrés Inspira, una iniciativa organitzada per l’arquebisbat de Barcelona amb l’objectiu de renovar el treball d’evangelització a les comunitats parroquials. El seu principal organitzador, Bruno Bérchez, delegat d’Anunci i Evangelització de l’arquebisbat de Barcelona, va ser entrevistat aquest dijous  16 de novembre al programa Sense distància de Ràdio Estel, on va explicar que el congrés és una “clara resposta als reptes evangelitzadors d’avui, a partir de la invitació del papa Francesc a les parròquies perquè facin un procés de conversió pastoral”. 

Per aconseguir que el Congrés sigui una “autèntica llum d’esperança per a les parròquies”, Bérchez va manifestar que durant aquests dos dies s’han preparat diverses conferències i tallers, que ajudaran les parròquies a obrir-se perquè “l’Església transmeti millor el missatge de Jesucrist”. 

D’altra banda, el Congrés també s’emmarca dins el procés d’unificació de parròquies en comunitats pastorals que ja ha iniciat l’arxidiòcesi de Barcelona. D’aquesta manera, totes les agrupacions que hi participin, podran gaudir d’un gran espai de reflexió, inspiració i amb eines que els serviran per al treball sinodal que, com recordava Bérchez, demana el mateix pontífex. 

Els horaris de les ponències, així com tota la informació relacionada amb el Congrés, es pot trobar a la web congresinspira.com

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!